Totaalinrichting groepsaccommodaties 2017-12-20T10:01:37+00:00

Binnengewoon verrassend

Totaalinrichting groepsaccommodaties is iets wat we regelmatig doen. Als eigenaar van een groepsaccommodatie beseft u als geen ander wat er allemaal plaats kan vinden in uw verblijf. Er wordt intensief gebruik gemaakt van uw spullen en vaak ook nog eens door meerdere generaties tegelijk. Dit is voor o.a. families of een groep vrienden de ideale plek om uitbundig met elkaar om te gaan. Dit betekent ook dat uw interieur intensief wordt gebruikt. Uiteraard volstrekt logisch en helemaal niet erg mits het tegen een stootje kan.

Uw gasten verlangen naast elkaars gezelschap een bank of stoel die heerlijk zit, een wijnglas die ze de koning te rijk doen voelen, en minstens zo belangrijk een bed om niet te vergeten. Daarom bieden wij liever pocketvering matrassen aan ipv de ouderwetse bonellvering matrassen. Deze matrassen bieden veel meer comfort en een langere levensduur. Doordat wij beseffen hoe belangrijk goed slapen is, hebben wij er alles aan gedaan om pocketvering matrassen te kunnen leveren die qua prijs vergelijkbaar zijn met de ouderwetse bonellvering matrassen.

Naast totaalinrichting groepsaccommodaties kun u ook bij ons terecht voor het inrichten van o.a. vakantieparken, kantoren, hotels en nog veel meer.

Totaalinrichting groepsaccommodaties

Totaal inrichting groepsaccommodaties