Interieur advies

Voor dat we interieur advies kunnen geven is het luisteren naar de klant essentieel om te begrijpen wat de wensen zijn.
Het team achter interieurHeeren is zich gedegen bewust van deze manier van werken en daardoor komen wij altijd met een passend voorstel die  verrassend is en volledig aansluit op de wensen van de klant. Door deze manier van omgang met onze klanten hebben wij al vele mooie projecten mogen doen.

Op zoek naar een passend advies voor een nieuwe inrichting?

interieurHeeren geeft deskundig interieuradvies door heel Nederland en daarbuiten. Neem gerust eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Interieur advies

Totaal inrichten

interieurHeeren helpt je graag met interieuradvies op maat om van je recreatiewoning een thuis te maken.

  • Wil je meer sfeer, licht of ruimte in huis maar heb je geen idee waar te beginnen?
  • Heb je moeite met het kiezen van materialen, kleuren en meubelen?
  • Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een interieurontwerp of lichtplan?

Ben je op zoek naar een sfeer dat echt bij jou past, dan is een professioneel interieuradvies een goed idee. Een interieur-stylist komt vaak met ideeën waar je zelf vaak niet aan denkt.

Gaat u binnenkort een accommodatie aanschaffen voor de verhuur, uw accommodatie verbouwen of de inrichting in  huis te veranderen? Bespaar jezelf veel tijd en geld door te kiezen voor interieurHeeren. We helpen graag met het realiseren van een inrichting dat sterk en sfeervol is. Laat ons u verrassen met onze ‘binnengewoon verrassende’ ideeën, die bij uw wensen en budget passen.