Totaalinrichting

Totaalinrichting is een vak apart en ontzettend mooi om te doen. Alles moet kloppen. We willen kunnen voldoen aan de wensen van u als opdrachtgever. En we willen er voor zorgdragen dat het hele traject probleemloos verloopt. Geen valse beloftes en eerlijkheid zijn een must. Het besef dat een win, win situatie het mooiste is om te creëren, maakt het mogelijk om op een plezierige manier een prachtig eindresultaat neer te zetten. Een interieur wat ervoor zorgt dat u en uw gasten zich thuis voelen en graag nog eens terugkomen.

Meer dan alleen het leveren van een interieur

Een totaalinrichting is meer dan alleen het leveren van een interieur. Wij begrijpen dit als geen ander en willen net zo graag als u een prachtig eindresultaat neerzetten. Naast het begrijpen hoe dit allemaal tot stand kan komen is het uiteraard essentieel om voor een ieder bijvoorbeeld het meubilair zoals tafels, stoelen, verlichting of vloeren en keukens te leveren die hij of zij wenst. Door onze jarenlange ervaring en opgedane relaties kunnen wij dit bewerkstelligen. En alleen uit liefde voor wat wij doen ontstaat een interieur die volledig voldoet aan uw verwachtingen. Met totaalinrichting bedoelen we ontzorgen. Daarom nemen wij graag de hele inrichting van uw recreatie of vakantiewoning, hotel of groepsaccommodatie voor onze rekening. Wij kunnen zorgen voor kwalitatief maatwerk, maar denken daarbij ook aan sfeervolle aankleding met de juiste verlichting en accessoires. Bij interieurHeeren betekent het creëren van een interieur meer dan alleen het plaatsen van interieur.

Ziet u de voordelen van een interieurHeeren totaalinrichting wel voor u ten opzichte van alles zelf zoeken, regelen, uitvoeren en in de gaten houden? Bel of mail dan gerust. We kunnen dan een afspraak maken om eens te kijken of we voor uw inrichting kunnen zorgdragen.

Tot snel!

Totaalinrichting van kantoren

Totaal inrichten