Totaalinrichting groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

Totaalinrichting groepsaccommodaties is iets wat we graag en regelmatig doen. Maar ook alleen voor advies, een bank, een nieuwe televisie, een vloer of een nieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Als eigenaar van een groepsaccommodatie beseft u als geen ander wat er allemaal plaats kan vinden in uw verblijf. Er wordt intensief gebruik gemaakt van uw spullen en vaak ook nog eens door meerdere generaties tegelijk. Dit is voor o.a. families of een groep vrienden de ideale plek om uitbundig met elkaar om te gaan. Dit betekent ook dat uw interieur intensief wordt gebruikt. Uiteraard volstrekt logisch en helemaal niet erg mits het tegen een stootje kan.

Uw gasten verlangen naast elkaars gezelschap een bank of stoel die heerlijk zit, een wijnglas die ze de koning te rijk doen voelen, en minstens zo belangrijk een bed om niet te vergeten. Doordat wij beseffen hoe belangrijk goed slapen is, hebben wij er alles aan gedaan om goede matrassen te kunnen leveren voor ieder budget.

We bieden van alles

Wij van interieurHeeren ontzorgen u graag. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een stukje advies over de inrichting, een nieuwe bank, een stofzuiger of een complete renovatie. Wij denken graag met u mee over de indeling en inrichting van uw groepsaccommodatie. Ons doel is om op elke locatie een thuisgevoel te creƫren. Daardoor zullen mensen graag nog eens terug komen op uw locatie. Daarbij maken wij gebruik van slijtvaste, brandvertragende materialen die ontwikkelt zijn voor intensief gebruik. interieurHeeren doet meer en stemt het interieur volledig en tot in de kleinste details op elkaar af. Zo ontstaat er een complete, huiselijke en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie waar uw gasten zich helemaal op hun gemak zullen voelen.

Naast de inrichting van groepsaccommodaties kun u ook bij ons terecht voor het inrichten van o.a. vakantieparken, kantoren, hotels en nog veel meer.

Groepsaccommodatie

Inrichten van groepsaccommodatie