Totaalinrichting van vakantie en recreatiewoningen is iets wat we regelmatig mogen doen. interieurHeeren levert complete inrichtingen voor recreatiewoningen, chalets en vakantiewoningen op recreatieparken in Nederland en in het buitenland. Wij gaan met alle plezier met u in gesprek om de wensen te bespreken, zodat we met een passende oplossing kunnen komen die past binnen uw budget. U wilt ervoor zorgen dat u uw gasten nog eens kunt verwelkomen op uw recreatiepark? Daar kunnen we u bij helpen.

Inrichten van uw recreatiewoning

Onze mensen weten waar ze over praten en weten uw wensen te vertalen in een mooi interieur. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk, vandaar dat u ook te maken heeft met een vast contactpersoon gedurende het hele project. De beleving van de gasten zodra ze de vakantiewoning instappen is voor ons dan ook zeer belangrijk!

Naast de kwaliteit van het interieur speelt het budget een belangrijke rol. Door de korte lijnen en de scherpe inkoopprijzen kunnen we kwaliteitsmeubelen leveren voor de prijs van een standaard interieur. Ook na oplevering kunt u altijd bij interieurHeeren terecht voor bijvoorbeeld onderhoud of nabestellingen.

Diverse interieurstijlen

Ieder interieur is uniek en daarom maken wij het mogelijk om met diverse unieke oplossingen te komen. Diverse interieurstijlen zoals landelijk, vintage of industrieel is voor ons geen enkel probleem en wij denken graag met u mee. Beperking is het enige wat wij niet aanbieden. Een mix van interieurstijlen kunnen wij ook aanbieden, zolang de sfeer van uw recreatiewoning het uitgangspunt blijft.

Mocht u meer informatie willen over totaalinrichting van recreatiewoningen in binnen of buitenland. Of over het inrichten van hotels of groepsaccommodaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om eens uw wensen te bespreken.

woninginrichting – vakantiewoning – vakantiehuis – recreatiewoning – totaalinrichting – totaalconcept – interieur – interieurontwerp – interieuradvies – van alles mogelijk