Bij het verhuren van een accommodatie in de recreatie sector is het verstandig om rekening te houden met de sfeer van het geheel. We adviseren om de juiste balans te vinden tussen rust en gezelligheid. De gasten die uw accommodatie huren moeten zich deze periode thuis voelen. Het is dus af te raden om veel persoonlijke dingetjes in de woning te plaatsen zoals bijvoorbeeld foto’s. We adviseren meestal om als basis een hoogwaardig interieur te nemen dat lang mee gaat. De sfeer kun je bepalen door middel van leuke accessoires. De accommodatie moet er niet te leeg en onbewoond uitzien, maar ook weer niet te rommelig en te druk.

vakantiewoning interieur

Kies voor functionele en kwalitatief goede spullen. Uw gasten waarderen het als er genoeg potten en pannen in de keuken aanwezig zijn, als er kasten zijn voor hun spulletjes of kleding, als ze uitgerust wakker worden door een goed bed en als ze lekker op de bank kunnen hangen. Deze dingen zorgen er voor dat mensen graag nog eens terugkomen in uw accommodatie.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat de vakantiewoning of chalet makkelijk schoon te houden is. Er moeten geen meubels en accessoires staan die snel voor stof zorgen. Ook de vloer moet je goed schoon kunnen houden. Hout of steen zijn dan materialen waar je aan zou kunnen denken. Vloerbedekking is dus niet handig in een vakantiehuisje.